Hvordan laster jeg ned mobilbank-appen?

Last den ned i dag via Apple Store eller Google Play.

Hvordan logger jeg meg inn i mobilbanken?

Du logger inn ved å bruke BankID eller BankID på Mobil. På nyere telefoner kan også velge å bruke ansiktsgjenkjenning eller fingeravtrykk.

Hvordan aktiverer jeg mobilbanken?

Det gjør du med BankID eller BankID på Mobil. Du må da velge en personlig 4-sifret kode til innlogging og betaling. Nyere telefoner kan også velge å bruke ansiktsgjenkjenning eller fingeravtrykk.

Hvordan betaler jeg med kontaktløs betaling?

Kontaktløs betaling kan kun benyttes på betalingsterminaler som har denne funksjonaliteten. Legg kortet inntil kontaktløsmerket. Når du hører et pip, er betalingen utført.


Antallet brukersteder som tilbyr kontaktløs betaling i Norges, er foreløpig noe begrenset. Selv om en betalingsterminal har kontaktløsmerket, kan du likevel oppleve at denne funksjonen ikke er aktivert. Da må du taste PIN-koden din når du betaler.

På videoen nedenfor kan du se hvordan du bruker kort med kontaktløs betaling.


Hva er kontaktløs betaling?

Kontaktløs betaling er raskt, enkelt og sikkert – og det fungerer i utlandet.

Hva slags dokumentasjon er nødvendig?

For å behandle søknaden må vi ha dine tre siste lønnsslipper og siste års skattemelding. Søker du sammen med noen gjelder dette også for vedkommende.

Legg også ved verdivurdering, takst eller kjøpekontrakt dersom du har dette.

Du vil blir bedt om å laste opp dokumentasjonen i slutten av søknaden. Filtypene som støttes i opplastingsfunksjonen er pdf, jpg, jpeg, png og msg.

Hvor mye kan jeg låne?

Øvre beløpsgrense for boliglån i DinBANK.no er kr 6 millioner.

Hvor finner jeg igjen de signerte dokumentene mine?

Vi anbefaler at du lagrer dokumentene når du åpner dem i signeringsprosessen. Ellers kan du kontakte banken i etterkant for å få tilgang til dokumentene.

Hvor finner jeg dokumentene jeg skal signere?

Du finner dokumentene dine ved å logge deg inn på siden e-signering. Vi har også sendt deg lenke til innloggingssiden på sms og e-post. Du kan alltid gå tilbake til denne siden for å signere dokumentene dine.

Hvordan signerer jeg?

Du signerer med BankID og personlig passord.

Tips en venn om DinBANK.noTips en venn om DinBANK.no
Credentials