Hvor finner jeg svar på spørsmål sendt fra nettpostkassa?

Svar fra oss finner du under «kundemeldinger» i innboksen.

Hvor finner jeg utførte transaksjoner?

Velg «Arkiv» i venstremenyen, deretter «Arkivsøk transaksjoner». Velg kontonummer og type transaksjon.

Hvor finner jeg årsoppgaven?

Velg ”Arkiv” i venstremenyen, deretter ”Arkivsøk Dokumenter”. Velg dokumenttype årsoppgave, legg inn fra-dato og trykk på ”Vis Dokumenter.

Hva er BankID?

BankID er en sikker elektronisk legitimasjon som kan benyttes på nettet til identifisering, pålogging og signering. Les mer om BankID

Hva betyr det når jeg får en BankID feilkode?

BID 1439: 
Sperren oppstår hvis du legger inn passord mottatt på e-post istedenfor engangskoden fra kodebrikken.

BID 5007:
En feilkode ble sendt fra brukerstedet. Hva som er årsaken, kan derfor variere fra bruker til bruker, avhengig av brukerstedet hvor du fikk feilmeldingen.

BID 500A: Midlertidig feil hos brukerstedet eller med din nettleser, altså det nettstedet der du prøvde å signere med BankID. Du kan forsøke å logge helt ut og deretter forsøke på nytt uten å åpne flere faner hvor du bruker BankID.

«En feil har oppstått»: Forsøk å bytte nettleser. Det er viktig at ditt navn er registrert nøyaktig på samme måte i Folkeregisteret som på ditt BankID-sertifikat. Sjekk med banken som har utstedt din BankID .

Sperret BankID – hva gjør jeg?

Ta kontakt med banken som har utstedt din bankID.

Har du bankID fra DinBANK.no, må du logge deg inn i nettbanken med ditt passord og sende oss en melding. Vi sender deg et engangspassord som du må logge deg på med. Du vil så bli bedt om å endre passord.

Hva er nettpostkasse?

I nettpostkassen kan du sende og motta meldinger fra banken. Når du sender meldinger via nettpostkassen, går disse via en sikker linje. I nettpostkassen får du kontoutskrifter, meldinger om renteendringer, inn- og utbetalinger, årsoppgaver og annen informasjon fra banken. Du kan flytte og slette meldinger. Meldingene blir liggende i nettpostkassen i seks måneder, uansett om de er arkivert i egen mappe eller ikke. For å finne eldre meldinger må du søke i arkivet.

Hvor finner jeg kontoutskrifter?

Velg ”Arkiv” i venstremenyen, deretter ”Arkivsøk Dokumenter”. Velg dokumenttype kontoutskrifter og kontonummeret du ønsker kontoutskrift på. Legg inn fra-dato og trykk på ”Vis Dokumenter”.

Hva skjer hvis jeg går fra en PC og har glemt å logge meg ut?

Du blir automatisk logget ut etter 15 minutters inaktivitet. Dette er av sikkerhetsmessige årsaker.

Hva er primærkonto?

Primærkonto foreslås automatisk som belastningskonto i nettbanken. Ønsker du å endre denne, gjøres det under «Innstillinger» og «Kontonavn». Kryss av for «Primærkonto» for den kontoen du ønsker.

Tips en venn om DinBANK.noTips en venn om DinBANK.no
Credentials